Anderen over ons

 

Bruno Sabandar, LVNL

“Vooraf heeft er veel constructief contact plaatsgevonden waaruit het op maat gemaakte dagprogramma tot stand is gekomen. Dit heeft er toe geleid dat ondanks de dames geen luchtvaartachtergrond hebben, ze een luchtvaartdebat meer dan naar tevredenheid hebben geleid. Het contact vooraf hebben we als zeer prettig ervaren. De kennis en ideeën over debatvormen, diepgang en opbouw komen als zeer ervaren over maar desondanks weten Eva en Tjitske er een persoonlijk tintje aan te geven, absoluut geen van-de-plank programma maar maatwerk. Op de dag zelf nemen de dames van begin tot eind de leiding en heb je er verder zelf weinig omkijken naar!”

Evenement: Aviation debat met de jong-verenigingen van o.a. KLM, Schiphol en LVNL September 2017, 80 deelnemers.

Evelyne Schreurs, Boerderijschool:

“Ik vond het optreden van Eva en Tjitske verfrissend. Ze wisten de inhoud van de sprekers te duiden en in verbinding te brengen met de kennis en ervaring van de mensen in de zaal. Ze hadden goed voor ogen wat ze wilden bereiken, hadden zich duidelijk in het onderwerp verdiept. Hun samenwerking leverde bovendien positieve energie.”

Evenement: Dag van de Groene pedagogiek, kasteel Groeneveld te Baarn. Doel was kennis te verspreiden en te inspireren nog meer in contact met de natuur te leven en te leren. 100 bezoekers. november 2017.

Rimmer Boersma, LTO Lemsterland: 

“Tjitske presenteerde op inspirerende wijze en had prima ideeën voor de aanwezige boeren. Eva haakte goed in op de vragen van de boeren. We hebben enkele voorbeelden uitgewerkt hoe je aan positieve beeldvorming kunt doen. Dat viel nog niet mee. Maar de beide dames hadden genoeg tips en tricks om het tot een goed einde te brengen. Kortom, een prima duo om een avond te laten verzorgen over communicatie en wat er omheen hangt.”

Evenement: inhoudelijke presentatie en interactieve workshop op de ALV van LTO Lemsterland om deelnemers te inspireren zelf de negatieve beeldvorming over de veehouderij te keren. maart 2017.

john-van-drunenJohn van Drunen, DGA Smits Agro:

“Ik heb geen tips, alleen complimenten aan Eva en Tjitske. Het congres en de vakdag hebben onze hoge verwachtingen waargemaakt. De doelen samenwerking en openheid zijn overgebracht. De vragen die Eva en Tjitske stelden waren erg waardevol, zeker als het even stil was in de zaal.”

Evenement: congres en vakdag over de mestverwerkingsinstallatie van Wolbers Mesttechnieken en Smits Agro. 2 x 200 bezoekers, september 2016.

jos-lenselink

Jos Lenselink, ZETenergie:

“De gespreksleiding van Eva en Tjitske op onze informatieavond over het plaatsen van windmolens was gewoon goed. Eva straalde rust uit en leidde op een prettige manier de avond. Tjitske had de rol van side kick: het aanvullen en het ophalen van vragen uit de zaal.”

Evenement: Informatieavond voor bewoners over het plaatsen van windmolens in Eefde en Zutphen voor ZETenergie, 2016.

carla-onderdelindenCarla Onderdelinden, provincie Gelderland:

“Tjitske en Eva hebben voor Klimaatverbond en Provincie Gelderland masterclasses Energietransitie georganiseerd voor de nieuwe wethouders. Ze hebben in goed overleg een viertal aantrekkelijk regionale programma’s samengesteld, met veel maatwerk toegespitst op de regio’s en de bijeenkomsten op een rustige en prettige manier in goede banen geleid waarbij ze veel aandacht hadden voor de deelnemers.”

Evenement: Masterclasses energietransitie voor wethouders, juni-sept 2014 voor het Klimaatverbond.

intervisieF. van Donk, Rijksoverheid:

“Onder de enthousiaste en kundige leiding van Eva en Tjitske hebben wij in een middagsessie kennis gemaakt met zowel de praktijk als theorie van intervisie. De handvatten en de ‘tips and tricks’ die zij ons tijdens de startbijeenkomst aanreikten, geven een stevige basis om in de toekomst onze intervisie zelf vorm te geven en hier zoveel mogelijk rendement uit te halen.”

Evenement: Kick off intervisiegroep Rijksoverheid, begin 2014.

kike-olsder

Kike Olsder, Wij Nijkerk:

“Eva en Tjitske gaven met een beeldpresentatie goed inzicht in hoe Transition Town Zutphen werkt, wat voor veel deelnemers aan WijNijkerk inspirerend was. Een initiatief als Transition Town Zuthpen, en WijNijkerk, groeit organisch en vaart op de energie van de mensen die aanhaken. En dat zijn er genoeg!”

Evenement: Presentatie over Transition Town beweging voor Wij Nijkerk oktober 2013.

perry-liebregts

Perry Liebregts, Anderis:

“Ze hebben ons evenement tot in de puntjes verzorgd. Ze deden de organisatie, vormgeving, verslaglegging en traden nog op als gastvrouw. Het resultaat? Veel belangstelling en louter positieve reacties.”

Evenement: Boekpresentatie Tips voor Testers, oktober 2013.