Over ons

Als dagvoorzitter en presentator zijn Tjitske en Eva energiek, kleurrijk en weten ze met hun pit uw evenement, debat of bijeenkomst tot een gebeurtenis te maken die uw bezoekers bij zal blijven.

de-gespreksleiders-1

Toegankelijk

Tjitske en Eva schrijven hier niet voor niets hun voornamen op. Wij zijn professioneel, maar niet formeel. Wij mogen ons nog steeds jong noemen, komen uit het oosten van Nederland en worden liever niet met “U” aangesproken.

Inhoudelijk

Wij zijn beiden universitair geschoold en hebben uitgebreide kennis op de terreinen duurzaamheid, ontwikkelingssamenwerking en landbouw.

Pit

Op een interactieve bijeenkomst zijn wij op ons best. Wij denken graag met u na over een aansprekende vorm om uw bijeenkomst kleur te geven. Wij worden enthousiast van afwijkende, spannende en/of nieuwe vormen en zijn niet bang om prikkelende vragen te stellen.

Onze samenwerking

Sinds onze studie Geschiedenis in Groningen trekken we samen op. Een paar jaar geleden reisden we samen naar het Engelse plaatsje Totnes. Daar schreven we een serie artikelen voor de Nederlandse pers en maakten radio over de Transition Town beweging, die toen net op het punt stond over te waaien naar Nederland. Inmiddels werken we al meer dan tien jaar samen.

Duo

Wij zijn inzetbaar als duo. Onze kracht zit in de combinatie van onze eigenschappen. Maar wilt u één van ons inhuren, dan kan dat natuurlijk ook.

Opleiding

Wij hebben cursussen presenteren en modereren gevolgd bij diverse trainers: Dagvoorzitter.nl (leren modereren), Machteld Kooij (presenteren), David Bloch (presenteren).

logodegespreksleiders